Over Joe

Mijn naam is Joe Dol en in 1999 heb ik mijn keuken- en interieurbouwbedrijf opgericht. Mijn passie voor het bouwen van keukens en interieurs is ontstaan bij een timmerbedrijf waar ik werkte als timmerman. Dit bedrijf bouwde niet alleen keukens, maar verzorgde het complete interieur timmerwerk. Dus ook de inbouwkasten in de keuken en woonkamer, en suite deuren en nog veel meer. Dit vond ik erg leuk om te doen, omdat het elke keer zoveel afwisseling gaf. Ik ben mij steeds meer gaan specialiseren in het ontwerpen en bouwen van maatwerk keukens en interieurs en heb toen de stap genomen dit vanuit mijn eigen bedrijf De Myse te gaan doen.

Het werk is ontzettend afwisselend en dat maakt het zo leuk. Geen enkele keuken is bijvoorbeeld hetzelfde. Daarnaast is het fijn dat ik bij alle klanten hele positieve reacties krijg over mijn werk. Dat geeft natuurlijk veel voldoening. Dat ik iets maak waar zij jarenlang plezier aan zullen beleven en waar zij ook intensief gebruik van gaan maken.
Ik ben altijd nieuwsgierig wanneer ik voor het eerst bij een klant kom. Wat zijn hun wensen, waarmee kan ik hun het beste adviseren? Samen komen we tot een mooi plan. Als er dan een klik ontstaat en de klant kiest voor mij omdat ze er een goed gevoel bij hebben, dan ben ik natuurlijk ook enthousiast.

Qua service vind ik het belangrijk dat de klant 100% tevreden is, ook wanneer er bijvoorbeeld een jaar later een lade niet lekker loopt of een kastje niet goed sluit door gebruik. De klant meldt het bij mij en ik zorg ervoor dat het snel weer wordt opgelost.