Contact

Joe Dol
Oost Mijzen 1a
1633 WB Avenhorn
info@demyse.nl
06-50211168

Offerte aanvragen?

Heeft u al een goed beeld van hoe uw keuken eruit moet komen te zien? Heeft u nagedacht over de stijl? Bent u al uit de indeling en wilt u wellicht ook en suite deuren laten plaatsen? Om een zo goed mogelijke offerte voor u te maken vraag ik u om het offerteformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Binnen een week ontvangt u een offerte/richtprijs. Spreekt die u aan dan kom ik graag kennismaken om samen de puntjes op de i te zetten. Ik denk graag met u mee om zo tot het mooiste resultaat te komen.

Offerte aanvragen

 

Klachtenafhandeling
Natuurlijk wil ik dat u 100% tevreden bent over het eindresultaat. Heeft u echter toch een klacht of opmerking, vul dan het formulier hieronder in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

 Offerte aanvragen?

 

Heeft u al een goed beeld van hoe uw keuken eruit moet komen te zien? Heeft u nagedacht over de stijl? Bent u al uit de indeling en wilt u wellicht ook en suite deuren laten plaatsen? Om een zo goed mogelijke offerte voor u te maken vraag ik u om het offerteformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Binnen een week ontvangt u een offerte/richtprijs. Spreekt die u aan dan kom ik graag kennismaken om samen de puntjes op de i te zetten. Ik denk met u mee om zo tot het mooiste resultaat te komen.

 

Naar het offerteformulier