Maatwerk interieur

Naast de keuken zijn er in het interieur ook tal van maatwerk oplossingen mogelijk. En suite deuren in dezelfde landelijke of moderne stijl bijvoorbeeld. Veelal gecombineerd met open en gesloten inbouwkasten. Een ander voorbeeld waar maatwerk een uitkomst biedt is het badkamermeubel. Perfect passend in de vaak beperkte ruimte, met volop opbergruimte. Daarnaast biedt maatwerk u vrijheid in de keuze van het materiaal.

Ik ontwerp, maak en plaats al meer dan 12 jaar een scala aan interieur mogelijkheden in verschillende stijlen, zoals landelijk, modern en strak.

Mijn werkwijze
Wanneer u het offerteformulier (onderaan de pagina) zo volledig mogelijk heeft ingevuld en verstuurd ontvangt u binnen een week een richtprijs/offerte met plattegrond en aanzichten. Spreekt deze u aan dan maak ik een afspraak voor een kennismaking om uw wensen verder in kaart te brengen. We bespreken dan zaken als indeling, materiaal, blad, apparatuur, vloer, weghalen oude keuken, schilderen, overige interieurwensen etc.

Vervolgens ontvangt u een definitieve offerte met 3D video zodat u het ontwerp ook in de ruimte kunt zien.

Wanneer u de definitieve offerte per mail akkoord heeft gegeven neem ik contact met u op voor een planning.

3D impressie

Klik op de afbeelding hierboven voor een unieke 3D impressie van uw toekomstige keuken.

Offerte aanvragen?

 

Heeft u al een goed beeld van hoe uw keuken eruit moet komen te zien? Heeft u nagedacht over de stijl? Bent u al uit de indeling en wilt u wellicht ook en suite deuren laten plaatsen? Om een zo goed mogelijke offerte voor u te maken vraag ik u om het offerteformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Binnen een week ontvangt u een offerte/richtprijs. Spreekt die u aan dan kom ik graag kennismaken om samen de puntjes op de i te zetten. Ik denk met u mee om zo tot het mooiste resultaat te komen.

 

Naar het offerteformulier