Kasten

Onze kasten maken we van melapy, een berken combitriplex dat aan twee zijden is voorzien van een hoogwaardige, gemodificeerde, witte, melamine toplaag. Dat maakt uw kastjes krasvaster en beter bestand tegen vocht en warmte. Uiteraard zijn hier tal van kleurencombinaties denkbaar.

Keukenblad

U heeft enorm veel mogelijkheden als het gaat om uw keuze voor een keukenblad. Zoveel zelfs, dat we ze hier niet allemaal voor u kunnen opsommen. Een aantal populaire varianten op een rij...

Kunststof: Voor een lang en zorgeloos gebruik, goed betaalbaar en erg slijtvast. Bovendien mogelijk in veel verschillende kleuren.

Composiet: Oersterk, waterdicht, kras- en hittebestendig. Oogt lekker trendy, maar heeft wel een minder natuurlijke uitstraling dan bijvoorbeeld graniet.

Hout: Geeft uw keuken extra sfeer en laat zich goed combineren met andere materialen. Nadeel: intensief onderhoud en niet waterdicht.

Graniet: Puur natuur product, hittebestendig, maar niet helemaal waterdicht. Brengt leven in uw keuken en is onverwoestbaar.

Terrazo: Gebonden natuursteen dat langer dan een mensenleven meegaat. Is in elke afmeting te maken, biedt eenvoudig onderhoud en geeft nostalgisch effect.

Lades

De lades die wij in uw nieuwe keuken monteren sluiten zichzelf geruisloos dankzij een ingenieus veersysteem. Geef de lade een klein zetje, de rest gaat vanzelf.

Scharnieren

Wat geldt voor uw lades is ook op uw koelkast van toepassing. Dankzij een sleep-deursysteem sluit de deur altijd goed.

Joe Dol
Oost Mijzen 1
1633 WB Avenhorn
06 - 502 111 68


Mail ons

Keuken & interieurbouw
De Myse is ambachtelijk vakwerk voor ieder huis.
Sfeervolle kwaliteit voor
een prima prijs. Neem
contact met ons op voor
een vrijblijvend gesprek.