Ambachtelijke meubels

Elke inrichting is uniek. En toch vindt u op woonboulevards en in meubelzaken vooral veel van hetzelfde. Weet u nu precies welke boekenkast, tafel of badkamermeubel u wenst, maar kunt u dat ontwerp in geen enkele winkel vinden?

Neem dan eens contact op met De Myse. Wij schetsen uw fantasie op tekening en brengen uw droommeubel vervolgens tot leven. Van die mooie eikenhouten tafel tot aan een nieuwe inbouwkast in de slaapkamer. Alle stijlen zijn mogelijk, niet alleen klassiek en koloniaal, maar ook modern en trendy.

Vraag daarom eens vrijblijvend naar de mogelijkheden. Het verschil tussen een standaard en een op maat gemaakt meubel is namelijk veel minder groot dat u misschien zou denken. Ook voor kamer en suite kunnen we overigens zorgen. De te hanteren stijl, kastindeling en de schuifdeuren zijn daarbij volledig naar eigen wens in te vullen.

Verbouwing

Verbouwen is een aantrekkelijk alternatief voor verhuizen. Zo biedt een nieuw dakkapel ineens veel meer ruimte op zolder en neemt het wooncomfort in uw huiskamer spectaculair toe nadat deze een complete make-over heeft gekregen. Wij maken van uw huidige woning wederom een droomkasteel(tje).

Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe schuur, een tweede verdieping of een nieuwe bijkeuken. Indien u dat graag wenst, zorgen we zelfs voor de complete projectbegeleiding zodat u ook daar geen omkijken meer naar heeft.

Toch begrijpen we ook dat een verbouwperiode soms vervelend kan zijn. De overlast voor u beperken we echter zoveel mogelijk door alles aan het eind van de middag zo schoon mogelijk achter te laten. Op plekken waar dat nodig is, leggen we zeilen neer zodat u niet 24 uur per dag in de stof bivakkeert.

Joe Dol
Oost Mijzen 1
1633 WB Avenhorn
06 - 502 111 68


Mail ons

Keuken & interieurbouw
De Myse is ambachtelijk vakwerk voor ieder huis.
Sfeervolle kwaliteit voor
een prima prijs. Neem
contact met ons op voor
een vrijblijvend gesprek.